– GINA-LEE LIVE PÅ YAKI-DA!! –
___________________________________________________

Gina-­Lee har rört sig i musiksveriges toppskikt i hela sitt liv. Hon har tidigare körat bakom några av Sveriges största artister och både Titiyo, Dante och Sakarias har peppat henne att satsa på sin egen musik.
Fredagen 11:e mars släpptes äntligen debutsingeln Dramaten via Woah Dad!, ett gnistrande stycke upbeat slow­pop som funkar lika bra på ett överfyllt dansgolv som när du precis blivit dumpad. Gina-­Lee, Sveriges nya IT­girl har redan hunnit bli hypead av både modemagasin och musikjournalister. De nya låtarna har kommit till på alltifrån förfester, i tunnelbanan och i badet.
Med höga doser av både hjärta och hjärna går Gina­-Lee i främsta ledet av den nya Svenska klubbmusikvågen.

Lyssna på Dramaten här: https://open.spotify.com/track/0WOYxSkfXV40YB4FJcQeiO

DJ’S:
DJ MAHSAKRRR
STINA GRAPE

LIVE: MIDNATT
ENTRÉ: 150KR
23 ÅR